Presentació


RUTES són les meves filles: RUT i ESter.

Als quatre ens agrada viatjar, conèixer, descobrir... som ments inquietes.  

2010: Les nenes m'han inspirat la creació d'aquest bloc. Són el motiu principal del nostre canvi de vida en el temps lliure. Sempre ens ha agradat sortir, viatjar i descobrir món. Quant van néixer les nostres prioritats van canviar i varem decidir seguir fent els que ens agradava, però més a prop de casa. Això, enlloc de ser un inconvenient, ens ha ajudat a descobrir el territori català i conèixer més la nostra terra. 
Estiu 2015: Les nenes estan creixent amb la qual cosa les nostres rutes s'allarguen... La seva curiositat, les ganes d'aprendre, d'anar més enllà, ens permeten estirar el territori i descobrir zones fora de Catalunya. Hem començat a fer rutes amb elles per França i Itàlia, estem descobrint països plens d'indrets fantàstics per anar amb infants.   

Amb elles els viatges són més pausats, més relaxats, segurament més viscuts. 


Nord d'Itàlia 2015


M'interessa tornar a llocs que ens van agradar per poder ensenyar-los a les nenes. La meva sorpresa és que elles ens ensenyen a nosaltres, ja que amb ulls d'infant és veuen moltes coses que ens havien passat per alt. 

M'agrada fer aquest blog; el fet d'explicar les nostres experiències també m'ha ajudat a obrir més els ulls a l'entorn i visitar llocs que ja coneixíem amb una altra mirada. Compartir les fotos, trobar llocs, nous reptes i descobriments, indrets que sense ser massa coneguts, tenen un encant especial.
  Aquest bloc, neix amb intenció de donar a conèixer llocs on hem gaudit i experiències que hem viscut.  No pretén ser un bloc tècnic amb informació de GPS o cartografia, només vull explicar excursions i sortides en les quals hem descobert espais interessants per gaudir amb quitxalla.

Excursions familiars amb bicicleta.


Bàsicament són sortides per fer a peu o amb bicicleta, curtes i assequibles per a fer amb nens. Passem una estona en família, mentre els ensenyem, entre d'altres coses, a cuidar de la natura, a conèixer la flora i la fauna del nostre territori i a fer exercici.


Castells del Loira, França 2014


Les cales de la Costa Brava, un imprescindible de cada estiu.


Vam començar de molt petitones...