Futuroscope

El gran parc futurista de la imatge. 

Poitiers, França. 


Entrada
És un parc temàtic diferent, on les seves atraccions principals estan basades en audiovisuals multimèdia amb efectes 3D i 4D.  

Important tenir en compte que no està pensat per a infants petits. Jo diria que a partir de 7 anys és ideal. Nosaltres hi vàrem estar quan la Rut i l'Ester tenien 7 i 10 anys i molt be.  

Està ben organitzat i si es planifica be, fent un planning seguint un recorregut amb els horaris de cada cinema, es poden veure les principals atraccions en un dia. 

Hi ha qui fa dos dies per veure-ho amb més calma. També hi ha l'opció, més econòmica, de la entrada "nocturna", aquesta dóna accés al parc per la tarda, a partir de les 17h i inclou l'espectacle nocturn. 

Nosaltres vam fer un dia sencer i l'endemà 1/2; l'entrada nocturna ens va permetre repetir el que més ens va agradar i gaudir de la zona dels petits sense presses.  
La passejada entre edificis futuristes i el gran llac, es fa molt agradable. 

Cada cinema està ubicat en un d'aquests edificis i alberga un tipus de cinema diferent, documentals 3D; pel·lícules animades amb efectes 4D. Hi han novetats, com els rabbits que estan molt be. 

D'altres cinemes es veuen força antiquats (el parc és del 1987), sobretot els de documentals 3D, que no deixen de ser com un "imax". 

Està pensat per anar amb família, molt preparat per als nens. 

Les "estrelles" del parc són les atraccions infantils "Arthur" o els recents "Lappins Crétins" (els Rabbits sortits dels famós videojoc). 

Disposa, de fet, d'una zona especialment dissenyada per a ells, infants de diferents edats:   
"Le monde des enfants".
VÉLODOS: enormes bicicletes aquàtiques


Aprenen a circular a l'escola de conductors


Hi ha diversos restaurants amb varietat de menús i preus. El menjar, com en la majoria de parcs, és fast food; si es vol alguna cosa més elaborada resulta molt car. Però nosaltres ens aquests llocs no venim a menjar!  

S'agraeix que hi hagi espais habilitats per poder fer pícnic amb menjar que es porti de fora (es nota que als francesos els encanta el pique-nique). 
 
)
Lápins crétins (Rabbits) és l'atracció "estrella". Molt recomanable!!! 
L'atracció del "Petit Princep" m'ha decepcionat. Se m'ha fet molt incòmode, ja que cal estar dret. 

Les indicacions del parc estan en francès.  Per als cinemes, hi ha servei d'auriculars traductors en espanyol que cal contractar a l'entrada, els nostres estaven atrotinats i no se sentien massa be. 

El personal parla bàsicament francès, tot i que la majoria fa per entendre i van ser amables amb les nenes. Atraccions que no us podeu perdre:
 La màquina del temps: Rabbits
 La vienne dinàmique
  iMagic: il.lusionisme
  Arthur, aventura en 4D

Documentals:
 Colisions còsmiques; planetari
  Missió Hubble: salvament del telescopi espacial
  Destins salvatges: animals
  Monstres marins

De nit, surten els robots...Ballant amb robots, només aconsellable per a agosarats! 
La vienne dinàmique: una de les millors atraccions


Val la pena quedar-se a l'espectacle nocturn ¨Lady Ô" que es projecte en el llac. Bona animació de llums i so, però la història, en francès, no té servei de traducció.Allotjament en càmping: Per a visitar el parc de Futuroscope hem escollir el càmping "Le Futuriste", a 10 minuts en cotxe del parc. Està situat al poble de Saint Georges les Baillargeaux i és el càmping més proper al parc de la imatge, de fet es veu el seu contorn, és bonic de nit, tot iluminat.

Està força be, és gran , unes 100 parcel·les, l'hem trobat net, i amb bons serveis, disposa de bar, dues piscines, una climatitzada a 30º i l'altra amb un tobogan. 

Obren tot l'any i a l'estiu val més reservar. La gent de recepció és acollidora i ofereixen comprar les entrades pel parc al mateix preu per i estalviar-nos la cua d'entrada, que pot ser considerable. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada