Kayac al Ter

De Colomers a Verges baixant pel riu Ter.


Gràcies a la nostra amiga Mercè i la seva família vam descobrir una excursió que ens va agradar molt, baixar en kayac un tram del riu Ter. És un descens fluvial tranquil i molt agradable. Una manera diferent de descobrir l'entorn.Tot i que no m'agrada fer publicitat d'empreses privades, aquesta aventura s'ho val. Llogant el kayac el pack inclou que una furgoneta ens recolli al final del trajecte i ens remunti fins a Colomers, on hem deixat el cotxe. 


El kayac està pensat per 2 o 3 places, tot i que nosaltres amb les nenes vam anar tots 4 en un de sol, si són dos de grans i dos de petits s'hi va be. Hi han varis trams, nosaltres vam triar el primer, que surt de Colomers i arriba a Verges. 

La baixada per aigües tranquiles fa que no hi  hagi perill per a nens menuts. 

Gaudim de la baixada entre frondosa vegetació a banda i banda del riu. 

Estem a punt!

Un cop acabat el descens, val la pena endissar-se al poble de Colomers. És el típic poble, com molts altres del Baix Empordà, on els carrers estrets i les cases de pedra, fa que sembli que el temps s'hagi aturat. 4 comentaris:

 1. Jo també vaig fer aquest mateix tram, de Colomers a Vergés. Ho vaig trobar excels i els monitors i gent que se'n cuida són molt agradables i simpàtics

  ResponElimina
 2. Té molt bona pinta la sortida, encara que per la vestimenta jo diria que deuria ser per l'estiu o a la tardor, no?
  Un petit comentari, dius que no t'agrada fer publicitat de cap empresa privada però no dius quina empresa. De quina empresa es tractava?

  ResponElimina
 3. Daniel, va ser fa tres estius, encara no tenia el bloc! És una d'aquelles excursions memorables, diferents, per això la he penjat.
  Només hi ha una empresa que jo sàpiga que faci aquesta sortida. Es diuen "El kayac del Ter", ho tenen molt ben organitzat i com diu l'Ovellot ens van tractar molt bé.

  ResponElimina
 4. Veo que hemos coincidido en hacer varias rutas, es un lugar muy bonito para disfrutar en famili.
  Gracias por pasarte por mi blog rutasmarymon.

  ResponElimina