Reserva africana de Sigean

La Reserva Africana de SIGEAN està situada al poble francès de Sigean, a 50 km al nord de Perpinyà. Si us agraden els animals no us la podeu perdre! 


Mai havíem estat tant a prop de lleons en llibertat. 

Allotjament en càmping: Per visitar el parc hem escollit el càmping Grange Neuve, bàsicament per la seva ubicació. Ens ha semblat el típic càmping de ruta, amb molta gent fent una sola nit. 


Sens dubte el millor del Grange Neuve és la seva situació, ja que es troba a 1 minut del parc. És acollidor i familiar i hi ha força ombra amb pins, parc infantil i piscina. 

Les parcel.les són adequades per posar-hi una caravana gran i tenen zona de barbacoes col·lectives, que sempre és d'agrair (si només és per una nit no cal muntar tantes coses).  
La piscina és descoberta i com que la tapen per la nit diuen que està "calenta"... nosaltres no li hem trobat pas. 

No parlen espanyol, i la recepció tanca aviat (per la qual cosa s'hi ha d'arribar dora), però això és bastant habitual als càmpings de França. 


Pàrquing de Sigean

PARC: El parc està dividit en dues zones, una que es visita a peu, i una altra que es fa un recorregut en cotxe.


La visita en cotxe té un recorregut de 7,5 km (aprox 1h) i val molt la pena. Sens dubte, és el millor del parc. 

La que es fa a peu és com qualsevol altre zoo, però només amb animals de la sabana africana.

En la visita al cotxe hem tingut la sort de veure molts animals, i sobretot impressiona veure lleons en llibertat a poca distància.  

La Reserva acull més de 3000 animals en unes 300 hectàrees de terreny recreat com la sabana africana. 

L'espai és tant gran que els animals estan com en estat salvatge per la qual cosa, diuen , que es comporten de manera natural. 
Cal anar en compte i seguir les normes de seguretat estrictes de no baixar del cotxe en la zona d'animals més perillosos, com els óssos i els lleons. 

A les nenes els hi ha encantat i la veritat es que hem gaudit molt de l'experiència de tenir tan a prop animals salvatges. 

Dos moments destacats, els cadells de lleó i quan els vestruços ens ha vingut a picar el retrovisor del cotxe! 

Hakuna Batata! 
Hi han diversos serveis, com ara un restaurant i una bona zona de pícnic. De fet, recomano portar pícnic, ja que el servei de restaurant és força car, i l'entrada no és barata. 

Precio de entrada por persona
año 2015
ADULTOS31 €
NIÑOS (de 4 a 14 años)23 €Recomano anar-hi de bon matí , ja que tanquen bastant aviat; de Març a Agost l'horari és de 9:00h a 18:30h.


Òssos passant entremig dels cotxes. 

Al final de la visita, els nens poden entrar al recinte i tocar les cabretes. 

La reserva, apart de la visita d'oci, funciona també com a conservació i cria d'animals en via d'extinció, investigació i educació de la fauna salvatge. 
Com arribar: Des de la Jonquera per l'autopista AP-7 direcció a França, seguir per A9 cap a D6139 a Sigean. Sortida 39 de l'A9; després la
D6009.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada