Camí de la Bunyola: carril bici al Prat de Llobregat

CAMÍ DE LA BUNYOLA. 

A peu: 
Itinerari núm 1.

Distància: 3 kms
Sortida: Cal Lluquer 

Informació i pícnic. 
(aqui cal deixar les bicis per fer el recorregut a peu). 

Amb bici
Distància: 4,6 kms

Inici: Cantonada Avinguda 11 de Setembre amb la carretera de la Bunyola. 

Per carril bici de la carretera fins a la platja.

Al Prat del Llobregat hem descobert un carril bici ideal per anar amb infants, ja que està asfaltat i no està permés a vehicles amb motor, el que el fa un trajecte segur per a petits i grans ciclistes. D'altra banda el vianants també tenen el seu camí, hi ha lloc per tothom. 

Aquesta és una sortida curiosa ja que s'està en contacte amb la natura del Delta del Llobregat, gaudint dels seus aiguamolls, la flora i la fauna (hi han més de 350 espècies d'ocells) i entremig d'un paissatge humid de pinedes i canyissars, estanys i al final la platja.
Aiguamolls del Delta del LlobregatPerò el més destaco d'aquesta ruta és, sense dubte, pedalar sentint els motors del avions de fons, veure'ls i sentir-los de tant a prop mentre aterren o s'enrailen, ja que el carril voreja en gran part l'aeroport del Prat. 

Cal Lluquer: informació i àrea de pícnic

Seguint el carril bici de costat de l'aeroport, que arriba fins a la platja del Prat de Llobregat, hem fet allargat el recorregut fins a 14 kms amb bicicleta, des del Delta fins a la platja i uns 3 kms de camí a peu per anar fins a l'aguait de l'estany de Cal Tet. 

El camí de la Bunyola es porta fins al mirador de la Bunyola on gaudir de l'aguait de la fauna de l'indret. Cap a la dreta veurem la platja dels Carrabiners i a l'esquerra la platja de ca L'Arana. En aquestes dues no hi és permès el bany, com a zona protegida del Delta del Llobregat.


Estany de Cal Tet, des de l'aguait

Arribem a la platja. Descans i jocs.

Zona de pícnic 
Zona "miradors d'avions" amb cadires dissenyades per l'observació. 

Spotting: Els spotters són experts en avions. 

El spotting es la observación y el registrde aviones, barcos, trenes y/o automóviles tanto en modo escrito como fotográfico. Los spotters son las personas que desarrollan esta afición. Los lugares más frecuentes donde desarrolla su afición (o spotteo) son los aeropuertos o zonas próximas a estos. Wikipedia 2014. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada