Jardins de Cap Roig

Palafrugell - Mont-ras. Cap Roig. 

CALELLA DE PALAFRUGELL 

El "Jardins de Cap Roig" és un gran jardí botànic de 17 hectàreas amb més de mil espècies de tot el món, repartides en diferents nivells i decorat amb escultures d'art contemporani de gran format.


Una plaça d'un poblet d'estil mediterrani ens dóna la benvinguda a aquest parc. Amb l'entrada ens donaran un fulletó amb informació de les plantes, de les escultures i dels diferents espais, entre els quals destaca el castell, residència dels antics propietaris i impulsors del jardí.   


Castell

Al llarg del recorregut trobem molts llocs on descansar amb bancs, fonts i estanys. Des dels miradors podem contemplar el "cap Roig" que dóna nom a la roca vermellosa.  I també una formidable vista panoràmica de les costes de Calella, Llafranc i les illes Formigues.Val la pena anar-hi amb temps per poder passejar tranquil.lament i fins i tot quedar-se a fer pícnic o berenar.
Cactus

Una de les escultures

L'escultura que més ens ha captivat és una obra enorme, que s'anomena "pic-nic" i és una estructura en acer i ferro rovellat que està inspirada en el poema "la casa que vull" de Joan Salvat-Papasseit. 


Cap Roig també és famós per ser l'escenari, a l'aire lliure, d'un dels festivals de música d'estiu més importants de Catalunya: El Festival "Jardins de Cap Roig", amb un cartell de músics consagrats com Julio Iglesias, Miguel Bosé, Sting, Elton John i Tom Jones entre altres o artistes més novells com Els amics de les Arts o Manel.
Més informació: Com que forma part de l' Obra Social "la Caixa", fan descompte a l'entrada presentant alguna targeta de "La Caixa"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada