Font Picant amb bicicleta

Sta Cristina d'Aro, Estació Font Picant (via verda)

Baix Empordà
Durada: 2h

Distància: 6km

Punt de sortida: Estació carrilet Sta Cristina d'Aro


Aquesta ruta ens porta per un dels trams de la via verda que va des de Girona a St Feliu de Guíxols, en concret el que va de l'estació de Sta Cristina d'Aro a l'estació de Font Picant.

Sortim amb la bicicleta de l'antiga estació del carrilet a Sta Cristina d'Aro en direcció Girona, la propera estació que trobem ja és la de Font Picant. Hi han diversos serveis, entre ells un restaurant i un parc infantil.
Aquesta estació reb el nom de la font d'aigua vermellosa i sulfurosa que es troba molt aprop d'aqui i és just el destí de la nostra excursió.


Passat el parc infantil que hi ha al costat, sortim del recorregut traçat de la via verda i agafem un tram de carretera cap a la dreta. Després d'una lleugera pujada arribem a l'urbanització de "Bell Lloc". Passem unes cases i seguim el "carrer de la Font" que ens porta cap a la Font Picant.
En aquest espai hi trobem la font sulfurosa, un lloc per a fer pícnic, gronxadors i una altra font "Maria Ribes" en la qual podem omplir la cantimplora ja que és d'aigua potable. Font Picant d'aigua sulfurosa
Podem fer aquesta excursió junt amb el recorregut de les "Gorges de Salenys" i endinsar-nos en Les Gavarres.