Els ponts de Cala Canyet

Cala Canyet és diferent de la majoria de les cales de la Costa Brava. 

El que la fa diferent és que hi trobem uns ponts que ens introdueixen cap al mar, com si fos una passarel.la que surt d'esculls naturals i que mitjançant construccions ens permet recórrer un tros mar endins. 

Cal tenir en compte que són passeres estretes i sense gaire marge de recolçament, el que les fa complicades per a nens petits o persones amb vertigen. 
Cala Canyet es troba al terme de Sta Cristina d'Aro. Tot i que el poble de Santa Cristina d'Aro és d'interior, el seu terme abraça força territori, en el que trobem algunes cales amagades que be valen una visita.

Per anar a Cala Canyet agafem la carretera de la costa, la GI-682, que va de St Feliu de Guíxols a Tossa de Mar. Aquesta carretera ens ofereix magnífiques vistes i paisatges que compensen les fortes curves del traçat. 

A mig camí de la carretera GI-682 trobem un desviament cap a la urbanització "Rosamar". 

Tot i que la urbanització té una barana d'accés nosaltres l'hem trobar oberta, de fet hi ha un restaurant. 

Prop del restaurant trobem un aparcament per poder deixar el cotxe ben a prop d'una platja d'arena fina, la platja del Canyet; tant aquesta platja com la cala comparteixen el nom.

Voregem la platja per la part dreta de les roques per a endinsar-nos a les passarel.les i al seu pont de pedra.
Mirador de Cala Canyet


Esculls on comencen els ponts de pedra

A la urbanització hem trobat una estatua femenina asseguda. Després hem sabut que estava dedicada a Ava Gardner, igual que que la hi ha a Blanes. 


1 comentari:

  1. Un indret molt interessant i bonic, però jo sóc dels què tenen vertigen... no sé si podria. Bon reportatge!

    ResponElimina