Aquari Sea Life GARDALANDDe vegades les coses no surten com es planegen, i un dia de pluja pot esguerrar la idea d'anar a un parc d'atraccions. Això és el que ens ha passat amb el parc d'atraccions de GARDALAND, a la zona del llac di Garda, al nord d'Itàlia.

D'altra banda, gràcies a aquest imprevist hem descobert l'aquari en mateix recinte, però sota cobert. I cal dir que és un lloc molt aconsellable per anar amb nens. 

La visita dura aprox 1 i 1/2h, i és educativa i distreta pels nens. Hi ha 12 àrres temàtiques entre les quals destaquen: una específica de les espècies del llac di Garda, la llacuna tropical, la barrera coralina i el tunel oceànic amb taurons (semblant al de Barcelona tot i que més curt). Aquest any una exposició molt educativa sobre els crancs, que està molt bé.


Comparat amb el de Barcelona, segurament no és tan gran ni els taurons són tan enormes, d'altra banda la decoració  i l'entorn (vaixells enfonsats, tritons, sirenes, deus mitològics, etc) està molt aconseguida.  Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada