COVES MERAVELLES


Tarragona, al voltant del riu EbreLa ruta uneix tres referents turístics de tres poblacions que estan ubicades en comarques veïnes: 
  • CASTELL DE MIRAVET (la Ribera d'Ebre)
  • COVES MERAVELLES de Benifallet (Baix Ebre)
  • CATEDRAL DEL VI de Pinell de Brai (Terra Alta)


  • COVES MERAVELLES

    BENIFALLET.

Hem trobat la cova de les Meravelles, com el seu nom indica, una meravella. Tot i que n'hi han més, se'n visiten dues: la Cova del Dos, que es diu així perqué té dues entrades i la Cova Meravelles.


La visita és molt complerta, sobretot en la Cova Meravelles de la qual es visiten diverses sales, tot i que n'hi han d'altres de tancades pel difícil accés. No es poden fer fotos, no en tinc. Aquesta és de viulebre.com

Estalagtites, estalagmites, columnes i altres formacions que la guia ens explica amb detall, formen una vista espectacular, on trobem formes capritxoses modelades per l'aigua i el temps.  


Cal dir que la guia també ajuda molt a la visita amb les seves explicacions i anècdotes que fa el recorregut molt divertit. L'entorn és molt bonic, hi ha un restaurant i una zona de pícnic.  


Ens agraden les visites guiades, creiem que és una manera lúdica d'aprendre, com deia Benjamin Franklin: “Digue’m-ho i ho oblidaré, ensenya’m-ho i ho recordaré, involucra’m-hi i ho aprendré” 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada