Globus a Igualada: L'European Balloon Festival

Igualada (Anoia)

Del dijous 11 al dissabte 13 de Juliol de 2013

Tot i que "l' European Balloon Festival"  és una competició internacional de globus aerostàtics amb els anys s'ha convertit en una festa en la que participa tota la ciutat d'Igualada.


Any rere any hi ha més ofertes paral·lel.les al festival vinculades a ell, com els recents iglús de vent (són iglús fabricats amb la vela dels globus aerostàtics reciclats  per crear un espai en el qual s'instal·len tot tipus d'esdeveniments: concerts, presentacions, lectures, exposicions... els podem trobar en diversos punts de la ciutat i conviden a escoltar música, contes, veure pel·lícules, etc.  

Interior d'un iglú de vent a la piscina d'Igualada, amb actuacio musical. 

El festival té lloc durant la primera quinzena de juliol a Igualada i es celebra al llarg de quatre dies de dijous a diumenge. 
Podeu consultar les activitats a la web: http://www.ebf.catProcés d'inflar el globus

Per als nens i nenes veure inflar un globus a prop és tota una experiència...

Mirant passar els globus des del terrat de casa
 I després és magnífic veure com s'enlairen i com omplen el cel d'Igualada i comarca. 


Els podem admirar cada dia a les 7:30h i a les 20:00h quan comencen els vols de competició.   Espiem els globus entre les fulles...
Espiant els globus entre les fulles...                       
Entre tots els actes del festival el més destacable és el fi de festa: la "Night Glow" i el piro musical que l'acompanya. Es tracta d'inflar els globus per la nit, lligats i sense enlairar-se, la flama que s'utilitza per inflar-los fa que s'omplin de llum i de  color i ofereixin unes imatges espectaculars.
      
               Night Glow


 


          

     

El proper European Balloon Festival será del 9 al 13 de juliol de 2014.

  • Ja tenim les
    Us esperem